Фонини: Знам как да победя Димитров



12-05-2015 11:34 | Любомир Тодоров

Съперник на Григор Димитров за трети път в сезона на клей ще бъде Фабио Фонини, с когото българинът ще играе утре в двубой от втория кръг на та турнира от сериите "Мастърс 1000" в Рим.

Италианецът спечели снощи срещу Стив Джонсън със 7:6(0), 6:3 и веднага след това се закани на Григор, че този път ще успее да се наложи..

"В Монте Карло изиграх добър мач срещу Димитров, а в Мадрид бях съвсем близо до победата. Знам какво да направя, за да спечеля и макар че миналата седмица не успях, се надявам третият път да ми е на късмет. Въпреки че българинът е страхотен талант, който може да играе добре на всяка повърхност и трябва да се представя на възможно най-високо ниво, за да стигна до победата.

 

Мисля, че имам всичко необходимо, за да го направя, но ще разчитам много на публиката в Рим, защото тя е страхотна и ще ме подкрепя" - каза приятелят на Пенета Фонини на пресконференцията след двубоя.

 

Двубоят на №10 в схемата Григор Димитров и Фабио Фонини ще се изиграе в сряда, почти сигурно на мраморния централен корт на "Форо Италико".

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини