Шарапова: Разбирам защо ме освиркаха зрителите



26-05-2015 10:20 | Любомир Тодоров

Шампионката от "Ролан Гарос" Мария Шарапова беше освиркана от част от зрителите при напускането си на корт "Филип Шатрие" след победата над Кая Канепи вчера. Причината: отказ да даде интервю на корта.

"За мен не беше неочаквана тази реакция от трибуните. Разбирам, че запалянковците очакват, че след двубоя тенисистката ще остане на игрището и ще отговори на няколко въпроса. Няма да се оправдавам за постъпката си. Станалото - станало", заяви рускинята пред официалния сайт на турнира от Големия шлем в Париж.

Шарапова кашляше по време на двубоя и не изглеждаше здрава. Тя обясни отказа си да говори на корта с пресипналост на гласа, в следствие от настинката.

Приятелката на Григор Димитров коментира и следващата си съперничка Виталия Дяченко.

"Обичам първите дни на "Ролан Гарос", когато всички се събират на едно място. За мен всяко завръщане тук е специален момент. Що се отнаса до предстоящия мач с Виталия, ние се запознахме с нея едва тази година. Това стана на мача за "Фед къп" срещу Полша. Преди това не бяхме тренирали заедно. Мога да отбележа, че тя има много мощни удари и е опасен противник", каза Маша.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини