Сесил: След втория сет бях много изморена



28-05-2015 16:21 | Любомир Тодоров

Втората ракета на България Сесил Каратанчева разказа пред Tennis24.bg за двубоя срещу Ирина Фалкони на "Ролан Гарос" и направи равносметка на цялото си участие на турнира от Големия шлем в Париж.

"Съперничката ми игра много силно в мача днес. Аз започнах добре, но след като спечелих първия сет, настъпи спад. След втория сет се почувствах много изморена. Но Ирина беше стабилна и много мобилизирана до края. Отново имаше доста българи по трибуните и атмосферата беше страхотна. До последно ме подкрепяха. Исках да ги зарадвам, но все пак се получи добър мач. Дано Цвети днес зарадва сънародниците днес", каза Сесил.

Като цяло 25-годишната софиянка е доволна от представянето си в Париж, където тръгна от квалификациите и записа четири победи.

"Мисля, че изиграх добри мачове на "Ролан Гарос" и имах страхотни емоции. Искам да продължа да играя добре и да съм здрава и занапред. Другото - каквото дойде! Прибирам се и ще почивам няколко дена. Другата седмица откриван сезона на трева в Нотигнгам. Засега съм в квалификациите. Така започвам подготовката за "Уимбълдън". С Цвети имаме планове да играем заедно на двойки в Лондон. Така че, ако ни стигне класирането, ще ни видите в дует", завърши Каратанчева.

 

Любомир Тодоров

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини