Ноле отива на финала за купата на Франция



29-05-2015 07:55 | Любомир Тодоров

Балканската дружба между световният номер едно в тениса Новак Джокович и футболната звезда Златан Ибрахимович процъфтява.

Вчера своенравният шведски нападател и съпругата му Хелена Сегер бяха в ложата на Ноле при победата му на "Ролан Гарос" над Жил Мюлер.

"Ние сме приятели от годините, когато Златан играеше за "Милан", познаваме се отдавна и поддържаме връзка. Беше страхотно, че дойде да ме подкрепя днес. Много се зарадвах, когато го видях. Аз съм му голям фен. Много е приятно да чуеш как един от най-добрите футболисти в света говори позитивно за тенис. Разбрах, че Ибра играе в събота финал за купата на Франция с "Пари Сен Жермен" срещу "Оксер". Двубоят е тук, на "Стад дьо Франс". Ако програмата ми позволява, ще бъда на стадиона, за да му върна визитата", заяви Джокович, пред вестник "Екип".

Сърбинът е известен футболен фен и не пропуска срещи с футболисти. По време на турнира в Рим Новак игра двойка с легендата на "Рома" Франческо Тоти. На традиционния мач в Монако между приятелите на принц Албер Втори и пилоти от Формула 1 сърбинът беше капитан на своя отбор и игра, за разлика от Григор Димитров, който беше заявен, но не се появи.

Ако отиде на финала за купата в Париж, Джокович със сигурност ще се засече с Виктория Азаренка, която е почетен член на фенклуба на ПСЖ и дори притежава фланелка на шампионите на Франция със своето име.

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини