Без мобилни устройства на Уимбълдън



Без мобилни устройства на Уимбълдън
Свързани турнири
Тагове
21-06-2015 16:53

Зрителите няма да могат да ползват мобилни устройства по време на Уимбълдън 2015. Това разкри Алекс Уилис, директор на технологиите. Той сподели, че всички нарушители ще бъдат извеждани от клуба и билетите им ще бъдат анулирани.

"Зрителите ще могат да носят своите смартфони на територията на клуба, но на тях ще им бъде категорично забранено да използват мобилни устройства по време на мачовете. Не може да се звъни, да се фотографира или да се снима на видео.

Нарушителите ще бъдат извеждани зад пределите на клуба, а техните билети ще бъдат анулирани", заяви директорът по технологиите Алекс Уилис.

Уимбълдън започва на 29-ти юни и ще продължи до 12-ти юли.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Marko (22-06-2015 05:41)
Последният класиран за квалификациите е Tristan LAMASINE,(FRA) на 236-а позиция на 25 май 2015 година в ранг листата и 13-и в алтернативната листа.
Marko (22-06-2015 05:20)
Последният класиран за квалификациите е Tristan LAMASINE,(FRA) на 236-а позиция на 25 май 2015 година в ранг листата и 13 в алтернативната листа.
Marko (22-06-2015 04:59)
Wild Cards
Qualifying Gentlemen’s Singles
1.CORRIE, Edward (GBR)
2.COX, Daniel (GBR)
3.MILTON, Joshua (GBR)
4.BLOOMFIELD, Richard (GBR)
5.GABB, Richard (GBR)
6.WARD, Alexander (GBR)

Qualifying Ladies’ Singles
1.CARRERAS, Amanda (GBR)
2.DART, Harriet (GBR)
3.DUNNE, Katy (GBR)
4.SWAN, Katie (GBR)
5.TAYLOR, Gabriella (GBR)
6.MOORE, Tara (GBR)
7.CAVADAY, Naomi (GBR)
8.WEBLEY-SMITH, Emily (GBR)



Marko (22-06-2015 04:44)
Уимбълдън вече започна!
Квалификациите
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/draws/qs/qsdraw.pdf
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс 1000
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,797,365

Official Website | Livescore
Други новини

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ