Серина завижда на Винъс: Тя е красавица, а аз имам огромен задник



08-07-2010 02:24 | Николай Драгиев

Най-голямата звезда в женския тенис - Серина Уилямс направи поредното си откровено изказване. Тя призна, че са и трябвали години наред, за да възприеме "пухкавото си тяло". Тя дори сподели, че е завиждала на сестра си Винъс за перфектна фигура.

 

"Бях на 23, когато просто осъзнах, че аз не съм Винъс. Тя е напълно различна. Аз съм много опака. Имам огромни гърди и масивен задник. Тя е издължена и прилича на модел. Всичко й пасва.

 

"Растейки винаги съм искала да бъда като нея. Исках да изглеждам като нея, да нося нейните дрехи, но разбрах че не е възможно."

 

Уилямс признава, че се е опитвала да отслабне, но пък в същото време никога не е пазила диета.

 

Пред списание Harper's Bazaar тя обяснява: "Опитвала съм пилатес и йога. Старах се да не съм толкова "обемна". Дори обаче не искам да чувам за думата с "Д" (диета)."

 

Въпреки всичките си обемисти части, Серина смята, че най-хубавата част от нея, е усмивката й. "Убеден съм, че една усмивка променя много, независимо как изглеждаш. Моделите са наистина красиви, но не се усмихват. Така те изглеждат лоши. Аз обичам да се смея и да изглеждам жизнерадостна. Мисля че постигам добър ефект," допълва световната номер 1.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини