Байерн Мюнхен представя новите си екипи за гостуващи мачове



21-07-2015 08:44 | Станко Димов

Аdidas и настоящият шампион в Бундеслигата Байерн Мюнхен представиха екипите на отбора за гостуващи мачове през сезон 2015/16. Дизайнът комбинира традиционни елементи  от историята на отбора със съвременни модни тенденции. Фланелката се отличава със смелата комбинация от тъмно синьо, червено и сиво, докато шортите остават в класическия бял цвят.

Класическите три линии на adidas са разполжени на ракавите на фланелката в тъмно червено, а в задната й част е изписано мотото на Баварците “Mia san mia” (“Ние сме това, което сме“). За изработката на фланелката и шортите adidas използва технологията си climacool®, която осигурява по-добро охлаждане и регулация на температурата.

Новите екипи за гостуващи мачове на Байерн Мюнхен дебютираха на терена на 12 юли по време на мача от Телеком Купа в Мьонхенгладбах. Екипите са вече достъпни за закупуване в онлайн магазина на adidas, официалните фен магазини на Байерн Мюнхен, както и избрани търговски вериги.

Повече информация на тема футбол може да получите тук.

За adidas футбол:
adidas е световен лидер в областта на футбола. Официален спонсор, доставчик и партньор на най-важните футболни турнири в света FIFA World Cup™, Купата на конфедерациите на ФИФА, на шампионската лига на УЕФА™, на Европейска лига на UEFA™ и Европейското първенство на УЕФА. adidas спонсорира някои от най-добрите футболни клубове в света, включително Реал Мадрид, Байерн Мюнхен, Милан, Фламенго и Челси. Някои от най-добрите играчи в света са и лица на adidas – Лео Меси, Гарет Бейл, Мезут Йозил, Дани Алвареш, Оскар, Шави, Бастиан Швайнщайгер и Карим Бензема.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини