Сестри Стоеви разузнаха съперничките си на живо



11-08-2015 09:58 | Любомир Тодоров

Бадминтонистките Габриела и Стефани Стоеви са изгледали на живо срещата, в която се определяше двойката, срещу която ще играят във втория кръг на световното първенство в индонезийската столица Джакарта.

Както се очакваше  Фи Чо Сун и Амелия Алиша Ансели от Малайзия спечелиха лесно срещу Шарка Крижкова/Катерина Томалова (Чехия) с 21:8, 21:9.

Така азиатките си осигуриха среща с 16-ите поставени златни медалистки от Баку в сряда.

„Гледахме двубоя, който беше неравностоен. По принцип знаем какво да очакваме от двойката от Малайзия, защото момичетата са играли срещу тях.  Сигурен съм, че ако Габи и Сиси са пределно концентрирани и изпълняват тактическите указания до края, ще спечелят“, коментира треньорът на сестрите Гюнтер Хубер от Джакарта.

При успех европейските шампионки за девойки  Стоеви ще играят на осминафиналите най-вероятно със световните номер едно Мисаки Мацумото и Аяка Такахаши от Япония.

В същото време бронзовата медалистка от Баку Петя Неделчева отпадна във втория кръг на единично. Българката отстъпи с 10:21, 11:21 на олимпийската шампионка и №3 в схемата Ли Сюерю от Китай.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини