Ноле ще участва във филм за Никола Тесла



28-08-2015 15:36 | Любомир Тодоров

Световният номер едно в тениса Новак Джокович ще вземе участие в снимките на биографичния филм за неговия прочут сънародник Никола Тесла (1856-1943).

Ноле винаги е подчертавал, че се възхищава от знаменития изобретател и почти сигурно ще влезе в образа на гениалния учен.

"В моя живот започват нови дружески и работни отношения. Заедно с моя сръбски брат Новак най-накрая дадохме живот на нашата мечта! Ще снимаме филм за Тесла", написа продуцентът на лентата Гордън Бижелончич.

За артистичния Джокович изявите пред камера не са новост. През 2010 година известният с безупречните си имитации на свои колеги на корта белградчанин изигра ролята на крал Александър Караджорджевич в десетсериен телевизионен филм.

Лентата разказа за живота и смъртта на първият владетел на Югославия, управлявал в периода 1921 – 1934 година. Крал Александър беше убит в Марсилия от българина от ВМРО Владо Черноземски.

През ноември 2011 година Новак дойде в София инкогнито за снимките на продукцията "Непобедимите-2". Той изигра себе си в екшъна, в който се подвизават Арнолд Шварценегер, Брус Уилис, Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм и др.

 

Любомир Тодоров
Колаж: Kurir.rs


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Други новини