Вижте кой спечели конкурса на Free Media Group за август



01-09-2015 13:26 | Станко Димов

Известни са първите победите в конкурса за читателски материали на Free Media Group, част от която е и Tennis24.bg.

На пощата на конкурса – konkurs.fmg@gmail.com, получихме не един и два коментара по актуални проблеми на българския и световен спорт, някои от които публикувахме. Благодарим на всички, които се включиха!
 
Жури, съставено от редакторите на сайтовете на Free Media Group, категорично определи за носител на първа награда материала на Илиян Василев, озаглавен „Ще стане ли някога Григор Димитров №1?”. Авторът на текста ще получи награда от 50 лв.

На второ място бе класиран материалът на Райна Максимова „Колко черен е в действителност Джъстин Гатлин?”. Смелостта на авторката да изкаже мнението си по един толкова щекотлив въпрос в леката атлетика й донесе награда от 30 лв.

С 20 лв. за трето място ще бъде награден Николай Ненов за неговия коментар „Спортна комедия”.

Free Media Group държи да информира Антон Иванов, че неговият материал за предстоящото европейско първенство по баскетбол при мъжете ще бъде разгледам като част от конкурса ни за септември, тъй като пристигна в края на вчерашния ден и не бе взет под внимание от журито за август.

И през следващия месец очакваме Вашите материали по актуалните теми на спорта. Повече подробности и условията за участие в конкурса може да намерите ТУК.

Желаем ви успех!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини