Победителят за август в конкурса на FMG: Бих участвал отново



03-09-2015 15:49 | Станко Димов

Победителят в конкурса на Free Media Group за читателски материали – Илиян Василев, получи наградата си от 50 лв. за своя текст „Ще стане ли някога Григор Димитров №1?”.

„Благодаря за точността – коментира той, след като изтегли сумата от банковата си сметка. - Бих участвал отново и сигурно пак ще пиша за тенис, тъй като следя всичко, свързано с тази велика игра. Разбрах за конкурса от една приятелка чрез Фейсбук и реших да се пробвам, след като не веднъж са ми казвали, че пиша добре и мога професионално да се занимавам с това. Надявах се да стигна до някоя от наградите, но не очаквах, че ще е чак първа и то от първи опит. Интересувам се още от лека атлетика, но не в такива детайли, а преди бях почитател и на кеча”, допълни Илиян, която е на 21 г., от София и е студент.

Всеки месец Free Media Group ще излъчва трите най-сполучливи материали на своите читатели по актуални спортни теми, като своевременно ще публикува и други интересни текстове, получени на пощата на конкурса – konkurs.fmg@gmail.com.

Хора, които вече са участвали и дори спечелили награди, могат да продължат да изпращат свои текстове. Очакваме ги!

Повече за конкурса – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

На снимката: Илиян Василев на корта на ТК „Дема” преди мач на младия ни талант Адриан Андреев.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини