Бащата на Григор: Решението беше взето отдавна23-09-2015 13:16 | Tennis24.bg

Бащата на Григор Димитров - Димитър Господинов сподели, че синът му се подготвя по индивидуална програма, която е била изготвена още преди година и в която не е фигурирало участие за Купа „Дейвис” през септември.

Господинов е категоричен, че Димитров винаги е играл за България и припомни, че най-добрият ни тенисист има поне по един двубой за родината през последните 4 години.

„Григор има фенове по света, не само в България (бел.ред. относно снимката, на която Григор скача в море / океан от лодка). Решението е взето много отдавна, преди една година. Програмата се прави преди една година.

Кой ти казва, че ще играе България за Първа група през септември месец? Преди една година, ако сме го знаели това нещо, може би програмата щеше да бъде по друг начин направена. Григор винаги е играл за България. Може би е един от малкото, които през последните 4 години поне по един път са играли за България”, коментира Господинов пред bTV.

Той също така нарече капитана на националния отбор на България Тодор Енев и неговите из-браници - „некомпетентни” и обеща скоро да има официално изявление по повод неговите твърдения, без да обясни кой, кога и къде ще го публикува.

_____
 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини