Стефан Цветков: С доверието идва и голямата отговорност



27-09-2015 10:01 | Tennis24.bg

Изключително признание за работата си получи президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков. Той беше избран за член на Борда на Международнята тенис федерация (ITF), като за него са гласували 266 души, което го нарежда на четвърто място по доверие сред всички 13 избраници. Цветков е и единственият представител на Балканите в ръководното тяло на ITF.

„Благодарен съм на делегатите, че ми гласуваха доверие. С него идва и голяма отговорност. Уверен съм, че с много работа и правилна стратегия Международната тенис федерация (ITF) ще продължи да се развива в правилна посока. Изборът ми носи голям престиж на България, тъй като до този момент страната ни не е имала представител в Борда.

Надявам се да бъда полезен и в бъдеще. Не само на ITF но и на българския тенис. Благодаря и на Франческо Ричи Бити и неговия екип за работата в последните 16 години. ITF е сериозна организация с отлична структура. Разбира се има нови предизвикателства, пред които ще се изправим заедно с новия президент“, сподели президентът на БФ Тенис.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини