Ноле: Това е най-хубавата година в живота ми



Ноле: Това е най-хубавата година в живота ми
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
18-10-2015 17:47 | Tennis24.bg

Новак Джокович спечели своята 57-ма титла, след като в неделя победи с 2:0 сета Жо-Вилфред Цонга на финала на турнира в Шанхай. Ето какво каза сърбинът след срещата:

„Днес ключът беше да вкарам в игра възможно най-много начални удари на Жо, защото той е сред играчите, които притежават най-добър сервис. През втория сет той го показа – имах няколко точки за пробив, които той спаси с асове. Като цяло чувствах, че контролирам двубоя през цялото време.

Чувствах, че правя всичко по правилния начин. Спечелих голяма част от своите сервис-геймове много лесно. Не му позволих да влезе в ритъм, да влезе в мача като цяло. Днешният двубой, както и целият турнир, се развиха прекрасно за мен”, коментира Ноле.

„Седмицата беше феноменална. Бих казал, че последните две седмици бяха феноменални за мен. Тази година вероятно показах най-добрата си игра в Китай. Спечелих титлите в Пекин и Шанхай без да загубя сет”.

До края на сезона Ноле ще вземе участие в още два турнира – „Мастърс 1000” в парижката зала „Берси”, както и финалите на АТР в Лондон.

„Сега ще се прибера у дома и ще си взема почивка. Процесът за възстановяване е изключително важен. След това ми предстоят последните битки за сезона, които ще са в зала. През последните години почти не съм губил в зала, което ми дава допълнителна увереност в силите.

Няма съмнение, че това е най-добрата година от живота ми. Всичко работи отлично при мен. Изключително щастлив съм от начина, по който се представям на корта и от всички успехи, които постигнах. Вече съм баща, което е различно усещане. Сега получавам подкрепата на най-близките хора около мен, което ме прави още по-добър”, коментира сърбинът.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини