Красимира Йовкова от Париж: Беше ужасно14-11-2015 13:51 | Любомир Тодоров

Националката по тенис на маса Красимира Йовкова се оказа в епицентъра на трагичните събития в Париж. Тя се намира във френската столица, защото има срещи от първенството на втора дивизия с местния отбор "Корбевоа".

Ето какво разказа 18-годишната Красимира от Париж специално за Tennis24.bg.

"Снощи беше ужасно, а аз още не мога да проумея какво точно става! Стадион "Стад дьо Франс" е на няколко километра от мястото, където сме настанени. Точно по време на зривовете бяхме с отбора на вечеря в ресторант. Нищо не сме чули, но когато излязохме навън видяхме тичащи хора и паника. Прибрахме се и пуснахме телевизия, за да разберем какво се е случило. Първоначно съобщиха за 18 загинали. Тази сутрин видяхме, че вече са станали повече от 150... Жалко за невинните жертви!

Сега Париж е пуст. Аз съм в шок и тази сутрин не посмях да отида до кафенето отсреща. Не знам дали ще ми повярвате, но вчера имах лошо предчувствие, после се сетих, че е и петък, 13-и... Слава богу, че след малко напускаме града, защото "Корбевоа" гостува в град Секлан. Надявам се да се отърсим малко от тягосната обстановка", сподели Йовкова, която е бронзова медалистка от Балканиадата до 21 години заедно с по-малката си сестра Мария.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Тенис - резултати и статистика
Други новини