ЗД Евроинс Живот предлага специалнa програма в случай на онкологично заболяване



19-11-2015 16:55 | Tennis24.bg

Диагнозата рак може да промени живота ти!

Никой не заслужава да чуе тази диагноза. Но всеки има право да се бори с нея!

"ОБИЧАМ ЖИВОТА" е специално разработена застрахователна програма в случай на диагностициране на онкологично заболяване. С нея всеки застрахован разполага с определена застрахователна сума до лимит, с която да финансира лечението си в хода на болестта.

Застраховката е разработена отделно за жени "ЗА НЕЯ" и за мъже пакет "ЗА НЕГО", с три нива на покритие: основно, разширено и пълно. Срокът и лимитът на застрахователната сума се избират от самия застрахован от специално разработен калкулатор.

Срокът е от 5 до 10 години, а максималният лимит на застрахователната сума е 100 000 лева, която се изплаща поетапно в хода на лечението на болестта. Застраховка "Обичам живота", от "Застрахователно дружество Евроинс Живот" дава възможност на всеки застрахован да получи второ лекарско мнение за потвърждение или отхвърляне на поставената вече диагноза.

Със съдействието на компания MediGuide America, един от световните лидери в областта на второ лекарско мнение, диагностицираните пациенти могат да получат второ лекарско мнение в над 200 международни специализирани медицински центрове.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини