ВИДЕО: Младежът, който впечатли Григор Димитров



29-11-2015 12:49 | Станко Димов

В събота вечер Григор Димитров сбъдна една своя мечта, след като игра пред повече от 10 000 зрители в столичната зала „Арена Армеец”. Хасковлията имаше за съперник атрактивния Гаел Монфис, с когото направиха отлично шоу.

Със сигурност обаче 28-ми ноември ще остане паметна дата не само в съзнанието на Гришо, но и на един от неговите последователи – Симеон Костов. 14-годишният младеж получи изключителната привилегия да излезе на корта и да размени няколко удара с Гаел Монфис, заменяйки Димитров.

И Симеон се справи повече от успешно. Той не само не се притесни от голямата сцена и препълнената зала, но без да се поколебае на три пъти направи т.нар. „хот-дог” (бел.ред. удар между краката). С изпълнението си Костов впечатли всички, включително и Григор Димитров, който първи го поздрави за изявите.

От Tennis24.bg пожелаваме на Симеон Костов да продължава да тренира здраво, за да може един ден да прави подобни атрактивни изпълнения срещу най-добрите тенисисти в света, но този път в официални двубои.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини