"Розовите пантери" Федерер и Надал случайно избрали такъв екип13-08-2010 02:04 | Николай Драгиев

Розовото определено е на мода в Торонто. И няма как да бъде иначе, след като екипи в такъв цвят са си избрали Рафаел Надал и Роджър Федерер.

 

Оказва се обаче, че изборът на двамата и компанията, която ги облича "Nike", е напълно случаен.

 

И докато за Надал това не е новост, то Федерер определено изненада с избора си. Самият той изключително внимателно подбира своите екипи.

 

"Това е чисто съвпадение, че и двамата играем в розово. Аз дори няма представа, че ще нося такава тениска. Обикновено изборът на този тип артикули, го правим близо година по-рано," обясни ситуацията Федерер.

 

"Направо се чудя с какъв акъл съм избрал да играя в розово. Все пак ми харесва екипът. Хората също го одобряват. За добро или лошо, ще го нося само на два турнира, тъй като за US Open имам друг. Мисля че е различен и забавен за лятото," изтъкна още швейцарецът.

 

Все пак Федерер не пропусна да уточни, че много държи екипите му да са качествени. "За мен е много важно какво ще нося. Един път трябваше да облека.. жълто. Бях забравил, че съм избрал тъкмо този цвят и от "Найк" ме помолиха просто да си играя със старата тениска," пошегува се за финал Роджър.

 

Фото: Getty Images. Рафаэль Надаль
Коментари
Турнир: Winston-Salem Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Уинстън Салем, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $823,420

Official Website | Livescore
Турнир: Western & Southern Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Синсинати, Охайо, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $6,971,275

Official Website | Livescore
Други новини