Томова срещу хърватка на "Алианц къп” - вижте жребия на българките



12-09-2010 15:05 | Станко Димов

Супервайзърът на тенис турнира „Алианц къп” (100 000 долара награден фонд) в София Ласло Ниро изтегли преди минути жребият за основната схема на най-голямото спортно състезание в България, което се провежда на кортовете на ТК „Левски”.

 

Виктория Томова ще играе срещу четвъртата в схемата Петра Мартич от Хърватия. Любопитно е да се припомни, че Вики участва и миналата година с „уайлд кард” в София и отстъпи на друга хърватка – Дария Юрак, в три сета. На финала в Сараево в неделя 15-годишната българка пък среща Ани Мячика, която също е от Хърватия.

 

Третата ракета на България Елица Костова излиза срещу Мадалина Гойня от Румъния. Костова, която също е с поканая е 298-а в света, а съперничката й е номер 285 в класацията.

 

Третата българка в основната схема – Таня Германлиева, изтегли осмата поставена Анна-Лена Грьонефелд от Германия. Сесил Каратанчева е шеста поставена и започва срещу Шарън Фишман от Канада.

 

Водачката в схемата Карла Суарес Наваро от Испания играе с германката Татяна Малек. Втората поставена р финалистка от „Алианц къп 2009” Татяна Гарбин (Италия) стартира с двубой срещу Виржини Разано от Франция.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини