Восъчна фигура за ЧРД получи Серина



26-09-2010 13:34 | Николай Драгиев

 

Музеят „Мадам Тюсо” във Вашингтон намери оригинален начин да поздрави световната номер едно в тениса Серина Уилямс за 29-ия рожден ден на 26 септември, пише Racketi.com.

 

Те са наели восъчната фигура на американката от филиала в Ню Йорк. След това са създали празнична атмосфера. Статуята на Серина е поставена сред балони и между други спортни знаменитости. По-малката Уилямс е в „компанията” на голф легендата Тайгър Уудс, Бейб Рут (бейзбол), Гилбърт Аренас (баскетбол) и бившият световен шампион по бокс при свръхтежките Ивендър Холифийлд.

 

Първите 29 човека, които посетят експозицията със Серина, ще получат приятна изненада от уредниците на музея – палачинки с шоколад.

 

„Посетителите ще могат да се фотографират с восъчната фигура, разбира се. Тя е много близка до оригинала, защото Уилямс за разлика от много знаменитости отдели доста време, за да позира за статуята си”, коментира директорът на „Мадам Тюсо” във Вашингтон Гледуин Лопес.

 

Восъчното копие на шампионката от Australian Open и Wimbledon през тази година я представя с екипа й от 2004 година, с който игра на US Open. Серина е прекарала много часове с художници от музея в Париж, по време на подготовка за Roland Garros.

 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини