Димитров играе на Луис Армстронг



29-08-2014 00:00 | Станко Димов
Григор Димитров трябва да изиграе в петък двубоя си от втория кръг на Откритото първенство на Съединените щати по тенис. Седмият в схемата българин ще излезе срещу Дуди Села от Израел във втори мач от програмата на "Луис Армстронг Стейдиъм".

Това означава, че мачът на първата ни ракета ще започне след двубоя Роберта Винчи . Пън Шуай, който е с начален час 18:00 българско време.

Фаворитите при мъжете продължават по график. Световният номер едно Новак Джокович победи французина Пол-Анри Матийо с 6:1, 6:3, 6:0 за час и 28 минути и е вече в третия кръг. Сърбинът, който игра на последните четири финала в Ню Йорк и спечели титлата през 2011 г., започна мача с пробив и до края не даде никакъв шанс на своя опонент, въпреки ветровитото време.

Ноле завърши с 13 аса и 75 процента вкаран първи сервис. Шампионът от Wimbledon се пошегува, че за неговия треньор Борис Бекер 13 аса са норматив за един сет, но за самия него е страхотно постижение. Следващият съперник на Джокович е Сам Куери от Съединените щати.

Канадецът Милош Раонич се наложи над германския квалификант Петер Гойовчик със 7:6(4), 5:7, 6:4, 7:6(3). Петият в схемата на US Open завърши двубоя с 26 аса и общо 64 печеливши удари. Раонич ще играе в третия кръг срещу Виктор Естрея от Доминиканската Република.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Уимбълдън
Категория: Голям Шлем
Място на провеждане: Лондон, Великобритания
Настилка: Тревна
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Други новини