Кутровски срещу Льодра в Торонто



02-08-2014 00:00 | Станко Димов
Димитър Кутровски ще запише своя дебют в сериите "Мастърс 1000" на турнира в Торонто. Националът за Davis Cup ще започне от квалификациите. Другият българин в Канада Григор Димитров е поставен под №7 в основната схема и почива в първия кръг.

Кутровски започва с мач срещу френския левичар Микаел Льодра. При успех 27-годишният софиянец, който живее в Тексас, ще очаква във втория кръг победителя от срещата между германеца Тобиас Камке и Павел Крайник от Канада. За класиране за основна схема са нужни три победи.

Димитров ще играе във втория кръг на турнира в Торонто срещу спечелилия срещата между Франк Данчевич от Канада и американеца Доналд Йънг. В третия кръг най-сериозен съперник на деветия в света Григор изглежда Кеи Нишикори от Япония.

Водач в схемата е световният номер едно Новак Джокович, втори поставен е Роджър Федерер, който по традиция отбелязва рождения си ден на 8 август на турнира в Канада, чийто домакин през година са Торонто и Монреал. Ноле може да повтори на полуфинал срещата с Григор Димитров, с когото играха на тази фаза на Wimbledon.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини