Пиронкова игра с 30 деца в София



29-04-2014 00:00 | Станко Димов
Първата ракета на България Цветана Пиронкова зарадва 30 деца днес. Тя изнесе при огромен интерес открит урок на кортовете на "Софийски тенис клуб" в Борисовата градина.

Събитието беше част от кампания на Първа инвестиционна банка, чието лице е Пиронкова. След заниманието пловдивчанката раздава дълго време автографи, но намери и време да отговори на въпросите на многобройните представители на медиите.

Цветана се надява на добро представяне на турнира в Мадрид, за където заминава в края на седмицата, и след това в Рим. "Малко бавно навлизам във форма на червено, но се надявам за Roland Garros да бъда на високо ниво", коментира Цвети.

"Главната ми цел е да не си остана само с тази титла, която спечелих в Сидни. Нямам амбиции за световната ранглиста. За мен мястото в нея не е толкова важно. Искам да играя добре и да печеля възможно най-много победи на големите турнири", добави Пиронкова.

Тя каза, че титлите на Григор Димитров са нещо голямо за България като цяло, не само за тениса и че го вижда скоро в Топ 10, защото само 7-8 човека могат да го победят в момента.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини