Паника в Маями заради пакет



26-03-2014 00:00
Съмнителен пакет предизвика блокиране на тенис комплекса Крандън парк в Маями, където се провеждат големите турнири за мъже и жени.

"Рано тази вечер неизвестен пакет беше оставен без надзор пред централния вход. За сигурността на публиката полицията в Маями-Дейд наложи ограничение в придвижването в определен периметър, докато пакетът бъде неутрализиран. Извиняваме се за неудобството, но безопасността на публиката е на първо място", се казва в съобщението на организаторите.

Според очевидци зрителите не са можели да напуснат или влезнат в комплекса. Била е блокирана и четирилентовата магистрала, водеща към Крандън парк.

В срещите от снощи фаворитите взеха своето. В последния двубой от програмата световният номер едно Рафаел Надал се наложи над Фабио Фонини с 6:2, 6:2. На четвъртфиналите испанския левичар излиза срещу Милош Раонич от Канада.

Роджър Федерер пък спря Ришар Гаске с 6:1, 6:2. Следващият опонент на швейцареца е Кеи Нишикори. Японският тенисист спаси 4 мачбола срещу Давид Ферер, за да триумфира със 7:6(7), 2:6, 7:6(9) след повече от три часа игра.

Анди Мъри си осигури мач на четвъртфиналите срещу Новак Джокович. Шотландецът отстрани с 6:4, 6:1 Жо-Вилфред Цонга. Ноле пък надигра Томи Робредо с 6:3, 7:5.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Други новини