Фланелка на Димитров продадена за 1000 лв.



20-12-2013 00:00 | Станко Димов
Фланелка с автографа на Григор Димитров бе продадена за 1000 лева на Коледен базар в Хасково. Благотворителната проява бе организирана от областната администрация и регионалния инспекторат по образованието.

От областната администрация съобщиха, че общо 5047 лева са били събрани на базара, който бе под наслов "От деца за деца". В него се включиха 26 учебни заведения от района, Ресурсният център в Хасково, Домът за деца, лишени от родителски грижи "Проф. д-р Асен Златаров" и Обединените ученически общежития в областния град. Средствата ще бъдат разпределени между седемте социални домове за деца в областта, като всеки от тях ще получи дарение от 721 лева.

Освен предметите, изработени от децата, на търга бяха продадени и две тениски на европейските шампионки по бадминтон Стефани и Габриела Стоеви, както и осем картички с автограф на Димитров.

Екипировка на световни тенис звезди, участвали в Турнира на шампионките и дарени от Българската федерация по тенис, бяха разиграни на традиционния благотворителен търг на Дарик радио.

Най-голям интерес предизвиква роклята на Ана Иванович, която беше продадена за 400 лв. Наддаваше се и за маратонките на шампионката от София Симона Халеп и на финалистката Саманта Стоусър.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини