Адриан Андреев на полуфинал



06-12-2013 00:00 | Станко Димов
Продължава отличното представяне на държавния шампион до 12 години Адриан Андреев на големия тенис турнир “Еди Хер" в Брадънтън, щата Флорида. Той е на четвъртфинал на единично и на полуфинал на двойки.

На сингъл четвъртият поставен Андреев победи Тайо Хирано от Съединените щати с 6:4, 6:1. Следващият съперник на софиянеца е отново представител на домакините - шестият в схемата Ронан Джачук.

На двойки Адриан и Александър Згировски от Беларус, които са водачи, изиграха най-убедителния си мач в турнира. Те разгромиха двойката Драксъл (Канада)/Мацушита (Япония) с 6:0, 6:1. За класиране на финала Андреев и Згировски ще трябва да се справят и с южнокорейците Ким и Юн.

Отлично представяне записа и Джулия Терзийска при 18-годишните. Тръгналата от квалификациите българска тенисистка надигра вчера във втория кръг на основната схема №15 Анна Бондар от Унгария със 7:5, 6:1. Това беше пета победа за Терзийска на "Еди Хер". След това тя отстъпи на втората поставена американка Торнадо Алиша Блак с 1:6, 1:6.

При момичетата до 12 години Мелади Тодорова и Розалина Юсева спряха на четвъртфиналите на двойки. В тази фаза те отстъпиха на Морвайова (Словакия)/Над (Унгария) с 3:6, 4:6.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини