Димитров срещу Малис в Монако



13-04-2013 00:00 | Станко Димов
Първата ракета на България Григор Димитров ще направи дебюта си на червени кортове тази година с мач срещу белгиец. 21-годишният хасковлия започва срещу опитния Ксавие Малис на турнира от сериите "Мастърс 1000" в Монте Карло.

Двамата играха миналата пролет в Букурещ, когато Малис спечели. Срещата е в неделя и е последна в програмата на централния корт в княжеството. При успех сега на Димитров той ще се изправи срещу Янко Типсаревич от Сърбия.

В същото време се разбра, че Григор ще се появи в популярно тенис предаване на американската телевизия Си Ен Ен. Шоуто се нарича "Оpen Court", а негов водещ е легендарният австралийски тенисист Пат Кеш.

От предаването не разкриват много подробности около участието на Гришо, но е сигурно, че той е записал триков удар, който ще бъде излъчен по време на шоуто. Гост-звездата на вечерта пък ще бъде Янко Типсаревич.

Това ще бъде второ участие на Димитров в това предаване. Той вече веднъж бе поканен заедно с Цветана Пиронкова по време на "Хопман къп" през януари 2012 година.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини