Грозданов се върна в националния



08-01-2013 00:00 | Станко Димов
Новият капитан на националния отбор за Davis CupДимитър Господинов обяви пълния състав на България за важния двубой срещу Финландия от 1 до 3 февруари в столичната зала „София”, който е от втора група на Евро-африканската зона. Мачът е под №100 за страната ни в турнира.

Тихомир Грозданов се завръща в състава и ще се присъедини към Григор Димитров, дебютанта Александър Лазов и Димитър Кузманов.

„Събираме отбора на лагер с помощника ми Тодор Енев на 27 януари. Надявам се момчетата да са здрави и в добра форма. Ако Ярко Ниеминен играе – а шансовете са 50:50, Финландия е фаворит в двубоя. Това не означава, че няма да се борим с всички сили за победата. Надявам се публиката да напълни залата, за да ни подкрепи за тази решителна среща”, заяви Господинов пред официалния сайт на БФТ.

Билетите за срещата България – Финландия са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg. Цените на билетите за 1 и 3 февруари, петък и неделя, когато ще се играят срещите на единично, са по 15 лева. За мача на двойки на 2 февруари, събота, билетът струва 10 лева. Билет за трите дни на двубоя е на цена от 30 лева.

Те могат да бъдат намерени в магазините на Германос, Офис 1, Пикадили, Техномаркет, Технополис, бензиностанции ОМВ, офисите на Юзит Колорс и др. Билетите се продават и онлайн през сайта еventim.bg.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини