Скандал на Australian Open - Сесил отново замесена



19-01-2010 18:12 | Станко Димов

Аustralian Open едва започна, но първият скандал отново е факт. И в него е набъркана Сесил Каратанчева. Българката, която играе за Казахстан, се появи в Мелбърн с абсолютно същия екип, с който Каролине Вожняцки се представи на US Open през септември и дори стигна финал на турнира.

Крайно любопитното е, че този екип е специално направен от дизайнерката Стела МакКартни, която е дъщеря на великия бийтълс Пол МакКартни.

На самия екип на Сесил обаче не пише абсолютно никаква марка и засега не е известно как тя се е сдобила с него. Сесил игра със същия и на турнира в Бризбейн по-рано този месец, но тогава никой не забеляза очевидните прилики...

Очаква се компанията "Адидас" да предприеме действия срещу българката.

 

Иначе скандалите сякаш преследват Каратанчева през годините по една или друга причина. Тя стана известна с репликата, че "ще срита задника" на Шарапова и острия си език. След това получи наказание заради забранени стимуланти и не игра дълго време. След като намери сили да се върне на корта прие офертата на щедрата федерация на Казахстан и последва примера на куп руски тенисисти, които направиха същото.

 

Иначе българката вече отпадна в Мелбърн. Тя загуби от опитната Тамарин Танасугарн още в първи кръг с 0-2 сета.

 

bild-2.jpg

caroline-wozniacki.jpg

Вариантът на Сесил!

111313.jpg




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини