Томич едва отърва арест



26-01-2012 00:00 | Станко Димов
Надеждата на австралийския тенис Бърнард Томич се забърка в пореден инцидент извън корта. Осминафиналистът от Мелбърн отказал да спре за проверка на пътни полицаи в града където живее – Голд Коуст.

В резултат на това ченгетата преследвали 19-годишния Томич чак до дома му. Там бащата на родения в Щутгарт тенисист от хърватски произход направил скандал на органите на реда. Той ги обвинил, че нарочно преследват сина му, който не е направил нищо нередно, след което се прибрали в къщата.

„Не знам какво направих неправилно. Такова преследване, все едно съм убил някого. Полицаите ми написаха три глоби, а единият искаше да ме арестува и едва се отървах. И всичко това стана в Деня на австралия, когато просто исках да се повеселя с приятели”, оплака се Бърнард пред сайта Couriermail.

Според законите в държавата континент на възрастта на Томич, той може да кара своето спортно BMW само от вкъщи до училище, университет или тренировъчен център. Затова и са го преследвали полицаите, защото очевидно не е отивал към кортовете.


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини