Радванска на мастърса след заболяване на Бартоли



21-10-2011 00:00 | Станко Димов
Полякинята Агниешка Радванска зае последното осмо място за заключителния турнир на най-добрите тенисистки, който стартира на 25 октомври в Истанбул и е с награден фонд 4,9 милиона долара.

Това стана факт, след като нейната съперничка за позицията Марион Бартоли се отказа от участие в Москва заради болест. Органидаторите на състезанието в руската столица съобщиха, че французойката не е излезла в четвъртфинала срещу Елена Веснина заради вирусно заболяване.

Бартоли единствена можеше да попречи на Радванска да се класира, но само при положение, че беше спечелила титлата в Москва.

"Мисля че тялото ми се нуждае от почивка. Още вчера по време на срещата ми в залата се чувствах зле. Чувствам се изтощена и всичко ме боли. Дори не успях да загрея днес, така че нямаше смисъл да излизам на корта. Сезонът беше много дълъг, опитах се да играя до края, но се оказа, че не ми е по силите", написа в изявление Бартоли.

Ага се присъединява в Истанбул към Каролине Возняцки, Мария Шарапова, Виктория Азаренка, Петра Квитова, Вера Звонарьова, Саманта Стоусър и На Ли.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини