Определят се финалистите на държавното



30-09-2011 00:00 | Станко Димов
Отборите на "Черно море Елит" (Варна) и "Хасково" ще определят единия финалист на Държавното отборно първенство по тенис за мъже "Happy". В другия полуфинал в петък от 10.00 ч. на кортовете на БНТЦ "Карлсберг" един срещу друг ще се изправят тенисистите на "Левски" и "Севлиево".

Финалът ще се играе в събота, а вторият мач от 13.00 ч. ще бъде предаван пряко по БНТ. Шампионът на България ще получи 4000 лева от наградния фонд, осигурен от генералния спонсор на шампионата Happy, а финалистът - 2000 лева.

В четвъртък се изиграха последните срещи от груповата фаза на първенството. Тенисистите от Хасково записаха трета поредна победа в надпреварата - този път над "Царевец" с 3-0.

В другия мач от групата "Стоянстрой" отстъпи на "Спорт Палас" (Сливен) с 0-3. Така "Хасково" се класира на първо място в група 3, следван от "Царевец", "Стоянстрой" и "Спорт Палас".

Противникът на "Хасково" - "Черно море Елит", зае първото място в група 1 след успех с 3-0 над ТК "София".

В група 2 подреждането изглежда по следния начин - "Левски", "15;40", "Локомотив" (Пловдив). Днес играчите на "Левски" победи "15:40" с 2-1 след успехи на Георги Йорданов и Тихомир Грозданов (на снимката) поединично съответно над Иво Карамански и Стефан Тафров.

Последния финалист - опонента на "Левски" в полуфиналите, бе определен от мача "Севлиево" - "Лозенец 2000", завършил 2-1. Така крайното подреждане в групата изглежда по следния начин: "Севлиево", "Лозенец 2000", "Дема", "Русе".


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Ролан Гарос
Категория: Голям Шлем
Място на провеждане: Париж, Франция
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: Lyon Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Лион, Франция
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Geneva Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Женева, Швейцария
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Други новини