Пиронкова на тв корт в сряда



30-08-2011 00:00 | Станко Димов
Първата ракета на България Цветана Пиронкова трябва да изиграе в сряда срещата си от втория кръг на Откритото първенство на Съединените щати. Двубоят на Цеци би бил много затормозяващ, ако беше фаталистка. Тя се изправя на 13-и корт срещу №13 в схемата Пън Шуай от Китай.

Мачът е втори в програмата, която ще бъде открита със срещата Анабел Медина Гаригес – Лора Робсън, която е насрочена за 18:00 часа наше време. Този корт е телевизионен и дори двубоят на Пиронкова да не попадне в програмата на Евроспорт, то той ще може да се проследи през интернет.

Както вече съобщихме пловдивчанака е играла само веднъж срещу Пън. Това стана на турнира в Хобърт на хард през януари. Тогава азиатката се наложи с 2:6, 6:3, 6:2. Ако Цеци спечели, тя ще стигне трети кръг в Ню Йорк за първи път от шест участия.

Програмата на най-големия тенис стадион в света „Артър Еш” (22 500 зрители) ще бъде открита от срещата Вера Звонарьова – Катерина Бондаренко. В последния мач от вечерната сесия третата поставена Мария Шарапова излиза срещу Анастасия Якимова.

На „Луис Армстронг” шампионът от 2009 година Хуан Мартин дел Потро излиза в първи мач от US Open срещу Филипо Воландри от Италия. Срещата е втора за деня.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини