Рафа се поздрави с Гришо, но тренира с Южни



16-08-2011 00:00 | Станко Димов
Доскорошният водач в световната ранглиста Рафаел Надал се засече по време на тренировката си в Синсинати вчера с Григор Димитров. Двамата се поздравили и разменили няколко думи след заниманието.

Както е известно името на Димитров нашумя при мъжете точно след мач срещу Рафа на 12 февруари 2009 година на турнира в зала в Ротердам. Тогава хасковлията отстъпи в оспорван двубой с 5:7, 6:3, 2:6 на тогавашния световен номер едно.

Гришо победи снощи Марсел Илхан с 6:3, 7:5 в първия кръг на турнира от сериите „АТР Мастърс 1000” в щата Охайо. Утре първата ни ракета излиза срещу петия поставен Давид Ферер от Испания.

Надал обаче предпочете да проведе тренировка с руснака Михаил Южни. Левичарят от Манакор сподели във Фейсбук, че е доволен от загрявката с Полковника. Рафа започва участие в Синсинати днес с мач на двойки. Той и сънародникът му Марк Лопес излизат срещу сръбското дуо Янко Типсаревич и Виктор Троицки.

Испанецът намери време да се срещне и с любимия си голфист Рори Макилрой. Двамата се засекли уж случайно в залата за почивка на комплекса в Мейсън. Ирландецът долетя в Синситани, за да подкрепя своята приятелка Каролине Возняцки.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини