Григор и Рафа на корта на 24 май



22-05-2011 00:00 | Станко Димов
Първата ракета на България Григор Димитров ще започне участието си на Откритото първенство на Франция по тенис чак във вторник, 24 май. Това стана ясно, след като бе публикувана програмата за понеделник на Roland Garros.

В нея липсва срещата на Гришо с местния Жереми Шарди. Също във вторник стартира и защитаващият титлата си Рафаел Надал. Испанският левичар се изправя срещу Джон Иснър от Съединенинет щати.

В понеделник излизат на корта рекордьорът по титли от Големия шлем Роджър Федерер, непобедимият тази година Новак Джокович и световната номер едно Каролине Возняцки.

Програмата на централния корт „Филип Шатрие” открива в 12 часа наше време шампионката от 2010 година Франческа Скиавоне и Мелани Уден. След това излиза №2 в схемата Новак Джокович, който играе с холандеца Тимо де Бакер. Третият мач в програмата е между Роджър Федерер и Фелисиано Лопес.

На втория по капацитет корт „Сюзан Ленген” първата среща е между Ареван Резаи и румънката Ирина-Камелия Бегу. След това №3 Вера Звонарьова се изправя срещу Лурдес Домингес Лино.

Странно защо Возняцки е изпратена на корт номер едно. Датчанката среща Кимико Дате-Крум от Япония.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Уимбълдън
Категория: Голям Шлем
Място на провеждане: Лондон, Великобритания
Настилка: Тревна
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Други новини