Ясни всички поканени за Париж



13-05-2011 00:00 | Станко Димов
Организационният комитет на Откритото първенство на Франция по тенис обяви и последната „уайлд кард” за основната схема на турнира от Големия шлем. Тя отива при местната тенисистка Оливия Санчес.

Парижанката е на 28 години и е 136-а в световната ранглиста. През тази година Санчес игра два пъти с българки и има загуба и победа. Елица Костова я надигра в първия кръг в Казабланка с 6:3, 6:4 през април. Същия месец Мартина Гледачева отстъпи на същата съперничка на четвъртфинал в Сан Северо с 3:6, 1:6. През 2008 година Оливия игра на "Алианц къп" в София и загуби в първия кръг от Сесил Каратанчева с 6:4, 4:6, 4:6.

При жените с покани за участие на Roland Garros са още французойките Полин Пармантие, Ирина Бремон, Стефани Форец-Гакон, Каролин Гарсия и Кристина Младенович. Освен това „уайлд кард” получиха американката Ирина Фалкони и №432 в ранглистата Кейси Делакуа от Австралия.

При мъжете поканите отидоха при местните Беноа Пер, Едоар Роже-Васлен, Венсан Мило, Арно Клеман, Максим Тейшейра и Гийом Руфен. Останалите две „уайлд кард4 са за Бърнард Томич от Австралия и Тим Смичек от Съединените щати.

Основната схема на втория за годината турнир от Големия шлем започва в Париж на 22 май.


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Уимбълдън
Категория: Голям Шлем
Място на провеждане: Лондон, Великобритания
Настилка: Тревна
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Други новини