Каро с нов договор и среща с Роджър



13-04-2011 00:00
Въпреки че тази седмица няма турнири под егидата на WTA заради двубои за Fed Cup, световната номер едно Каролине Возняцки продължава да развива дейност. Тя е в Монте Карло, където изигра демонстративен мач, срещна се със Роджър Федерер, с когото са лица на патрона на турнира от сериите „Мастърс 1000” Rolex и подписа нов рекламен договор.

Първо датчанката изигра един демонстративен сет с италианката Франческа Скиавоне и го загуби с 4:6. Двете елитни тенисистки показаха интересни изпълнения и добро настроение на централния корт.

След това Возняцки се срещна с Федерер в рамките на кампания на общия им часовникарски спонсор. Двамата бяха във вечерно облекло и се появиха на събитието в целия си блясък. Двете звезди намериха време да побъбрят.

Накрая снощи Каро подписа поредния си контракт. Той е с американската компания Johnson & Johnson и по-точно с нейното подразделение COMPEED. То произвежда пластири и лепенки за кожа. Скандинавката от полски произход ще бъде посланик на нова линия пластири за мазоли от хидроколоиден материал.

„Професионалните спортисти винаги страдат от пришки и мазоли, особено през лятото. Но аз никога не позволявам те да ме спират от игра. Този сезон съм амбицирана да запазя първото си място в световната ранглиста. Но здравата работа няма да ме спре да се забавлявам и да работя с COMPEED, за да покажа на всички жени, че с правилната грижа за краката, пришките няма да могат да им попречат да вършат това, което обичат”, заяви при подписването Каролине Возняцки, облечена в ефектна червена рокля.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Shanghai Rolex Masters
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Шанхай
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,298,535

Official Website | Livescore
Турнир: China Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Пекин, Китай
Настилка: Твърда
Награден фонд: $3,891,650

Official Website | Livescore
Турнир: Japan Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Токио, Япония
Настилка: Твърда
Награден фонд: $1,989,865

Official Website | Livescore
Други новини