Нови тенис модели на Babolat у нас



28-03-2011 00:00 | Станко Димов
Френската компания за спортна екипировка Babolat представя нови тенис ракети за сезон 2011 година. Някои от моделите са вече в България и могат да бъдат поръчани и през онлайн магазина ни. От 27 март вече предлагаме продукти и от тази марка, както и на японския флагман Yonex.

Засега можете да закупите от нас (shop.racketi.com) ракети за тенис, юношески и детски ракети, топки, кордажи и термобегове. Очаквайте скоро и други продукти и то не само за тенис, но и за бадминтон.

Ново предложение е тенис ракетата Babolat Pure Storm Team (на снимката).Чисто новият модел е предназначен за професионални състезатели, но би дал предимство и на напредналите любители, залагащи на мощта в ударите си. Дебют през 2011 година прави и серията Drive Z с три модела.

Могат да бъдат закупени и ракетите на Babolat, с които играе Рафаел Надал – Aeropro Drive или Ким Клайстерс - Pure Drive, както и още редица елитни тенисисти. Тук е вече и новият черен кордаж, който използва Рафа – RPT Blast.

Както е известно Babolat е вече официален доставчик на турнира от Големия шлем Roland Garros. От вносителя на марката за България „Есен” ООД разкриха, че се очакват много изненади преди състезанието в Париж. До началото на май ще бъдат обявени и ще могат да бъдат закупени у нас нови модели ракети, топки и екипировка, посветени на главното събитие в сезона на клей Rolasnd Garros.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Ролан Гарос
Категория: Голям Шлем
Място на провеждане: Париж, Франция
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: Lyon Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Лион, Франция
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Geneva Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Женева, Швейцария
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Други новини