Терзийска с титлата в зала



06-03-2011 00:00 | Станко Димов
Джулия Терзийска спечели поредното си отличие от началото на тази година. Състезателката на ТК "Дема" триумфира на Държавното първенство по тенис за жени в зала „М-Тел Къп”, което се проведе в столичната зала "София".

Така Терзийска (вляво на снимката) вече е носителка на титлите при 16 - и 18-годишните девойки, както и на отличието при жените. Във финалната среща днес тя се наложи над втората поставена Никол Христова от ТК "Малееви" със 7:5, 3:6, 6:2 в оспорван двубой.

Държавното първенство за жени се оказа изключително успешно за състезателката на „Дема”, която вчера спечели и титлата в надпреварата на двойки. Терзийска и Виктория Очева се наложиха над Желязкова / Митровска с 6:3, 6:2.

"Всичките ми успехи тази година се дължат на много тренировки. Сега ми предстои лека почивка, защото изиграх прекалено много мачове в последно време. Пожелавам си най-вече да нямам контузии и да постигна още успехи тази година. Изиграх добър финал днес, доста по-труден мач от предните в турнира, но се радвам, че успях да победя една добра тенисистка като Никол Христова", коментира Терзийска след награждаването.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Уимбълдън
Категория: Голям Шлем
Място на провеждане: Лондон, Великобритания
Настилка: Тревна
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Други новини