Джокович танцува на корта



21-01-2011 00:00 | Станко Димов
Световният номер три Новак Джокович кипи от енергия. След като игра само един сет преди неговия сънародник Виктор Троицки да се откаже, сърбинът си намери ново занимание, при това направо на корта на „Мелбърн Парк”.

Ноле получи един безплатен урок по танци от австралийската телевизионна знаменитост Ким Джонсън. Тя е участник в шоуто „Танцувай със звездите”, чийто формат е познат и на българските зрители, но под друго име.

Джокович и Джонсън са втурнаха в пародия на класически танц на корта. Шоумен номер едно в съвременния тенис се опита да води партньорката си, но когато тръгна да прави пирует, залитна и се строполи върху настилката. Публиката аплодира бурно проявите на двамата и те продължиха да пародират.

Сред последните атрактивни прояви на 23-годишния Новак са появата му с превръзка на окото на заключителния турнир на най-добрите в Лондон в мача срещу Анди Родик. В предишния мач сърбинът имаше проблеми с лещата на дясното око и се оплака, че се е чувствал като едноок. Седмица след това – в началото на декември по идея на Джокович целият отбор на Сърбия се острига гола глава направо на игрището в Белград в чест на победата за Davis Cup на финала срещу Франция.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини