Шестима поставени продължават в София



17-12-2010 00:00 | Станко Димов
Шест от осемте поставени тенисист се класираха за четвъртфиналите на 37-ото издание на турнира „Академк”, който е с награден фонд 5000 лева и се провежда в столичната зала „София”.

Водачът в схемата Тихомир Грозданов даде само два гейма на Ивелин Колев и го срази с 6:0, 6:2. За влизане на полуфинал 23-годишният варненец, който играе за ТК Левски, се изправя срещу шестия поставен Петър Трендафилов.

Вторият Ивайло Трайков (на снимката) е с амбициите да защити титлата си от състезанието през миналата година и да вземе рекордна шеста купа от този турнир. Софиянецът, който днес навърши 32 години, надигра Ибрахим Карамджъ с 6:1, 6:4. Следващият съперник на Трайков е петият в схемата Динко Халачев, надделял над Драгомир Козаров с 6:2, 6:1.

Третият Димитър Кузманов също продължава. Пловдивчанинът победи Александър Велев с 6:1, 6:2 и на четвъртфинал се изпрява срещу Марсел Радев, който елиминира седмия поставен Данаил Търпов с 6:4, 6:2.

Отпадна четвъртият в схемата на турнира Александър Лазов. Той трябваше да отстъпи на Васил Младенов с 4:6, 4:6. Тенисистът от София играе с ветерана Илия Кушев. Осмият поставен се справи с Румен Господинов с 6:3, 6:1.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Уимбълдън
Категория: Голям Шлем
Място на провеждане: Лондон, Великобритания
Настилка: Тревна
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Други новини