DJ Bobo подгрява Роджър и Рафа



17-12-2010 00:00 | Станко Димов
Известният швейцарски музикант и продуцент DJ Bobo е сред звездите, които са поканени на шоуто между Роджър Федерер и Рафаел Надал, което ще се проведе в Цюрих на 21 декември под името The Match for Africa. На следващия ден двамата титани на световния тенис ще изиграят още един двубой в Мадрид. Всички средства ще отидат за фондациите на Роджър и Рафа. След това събраните пари ще бъдат дадени за гладуващи и болни деца от африкански и европейски семейства.

„За мен е огромна чест да подкрепя благородното начинание на моя приятел – каза диджеят, чието истинско име е Петер-Рене Бауман. – Когато участвах в благотворителна гала в помощ на гладуващите деца в Етиопия през 2007 година, играх тенис. Бях изключително горд, че го направих с ракетата на Федерер, с която спечели финала на Wimbledon. Радостен съм, че с моята музика ще внасям настроение на благотворителната вечер”.

Носителят на рекордните 16 титли от Големия шлем съобщи в своя профил във Фейсбук, че вече тренира здраво за демонстративната среща. Надал мълчи по въпроса, но едва ли мързелува в родния си Манакор.

Много телевизии ще предават директно двата двубоя между тенисистите на десетилетието на 21 и 22 декември от 21:30 часа българско време. Сред тях са Eurosport, TVE, ESPN и интернет каналът TennisTV.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини