Хингис се омъжи за жокей



12-12-2010 00:00 | Станко Димов
Бившата номер едно в света Мартина Хингис се омъжи. Швейцарката мина под венчилото с 24-годишния французин Тибо Ютен. Церемонята се проведе в Париж в тесен семеен кръг.

„За много хора този брак ще бъде изненада, но всичко беше планирано отдавна. Ние се обичаме и сме щастливи заедно”, заяви 30-годишната Мартина пред медиите.

Хутен е известен ездач, а хобито на Хингис са именно конете. Двамата се запознаха през април тази година в Сен Тропе, по време на турнир по конкур и пик във френския курортен град. Веднага пламна любов помежду им, но никой не очакваше толкова бързо да се стигне до брак между Тибо, който е с аристократичен произход, и носителката на пет титла от Големия шлем.

Младоженците заминават на меден месец следващата седмица на Малдивските острови.

Мартина се оттегли от тениса на 22 години, заради контузия в глезена. После се върна, но беше уличена в употребата на кокаин на Wimbledon и получи двугодишна дисквалификация. Това лято родената в Кошице звезда намекна, че може да се завърне в професионалните турнири, но само в игрите по двойки. Не е ясно дали бракът с Хутен ще промени решението на Хингис.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини