Курникова двойка с Мустер



22-11-2010 00:00 | Станко Димов
Блестящата Анна Курникова ще играе тази вечер в демонстративен двубой в словашката столица Братислава. Живеещата в Съединените щати рускиня ще се появи в зала „Сибамак Арена” за смесена двойка с бившия номер едно в света Томас Мустер от Австрия.

Красавицата и Звяра ще играят в рамките на второто издание на благотворителния турнир Tennis Classic Bratislava. В дебютната проява рлец 2009 година се включиха Горан Иванишевич, Анри Льоконт, Мирослав Мечир, Михаел Щих и други.

Курникова и завърналия се на корта Мустер ще се изправят на корта срещу словашките звезди на тениса Доминика Цибулкова и Доминик Хръбати. Цибулкова смая журналистите на пресконференцията снощи с изрусената си коса. Гостувалият в София за чалънджъра през 2009 година Хръбати пък демонстрира лингвистичната си дарба и заговори Анна на руски.

Курникова официално не е прекратила кариерата си, но много отдавна не е играла в турнир, носещ точки за WTA. Преди дни приятелката на Енрике Иглесиас се появи на благотворителен турнир във Вашингтон , където игра микс с Андре Агаси и бяха събрани над половин милион долара в борбата със СПИН.


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Ролан Гарос
Категория: Голям Шлем
Място на провеждане: Париж, Франция
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: Lyon Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Лион, Франция
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Geneva Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Женева, Швейцария
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Други новини