Екип с автограф на Цеци за 250 лева



17-11-2010 00:00 | Станко Димов
Над 4000 лева събраха на благотворителен търг снощи в ресторант "Ретур" в Пловдив. Аукционът се проведе в помощ на балканската шампионка по тенис в инвалидни колички Мария Петрова, която преди няколко дни роди син Божидар. Бизнесмени, политици, спортисти, лекари се включиха в благородната кауза. Точната сума пари е 3140 лева плюс 520 евро, пише сайтът "под тепето".

Тениска с автограф на Цвети Пиронкова си купи за 250 лева д-р Петър Илиев, който от дълги години работи в Швейцария. Първата ракета на България обаче не присъства на разиграването на търга. В началото на събитието Пиронкова се подписа на картички и на тениската и замина в неизвестна посока.

Официална програма на US Open за тази години взе за 100 лева Стефан Телкаджиев. С тениска на Карлос Моя за 150 лева се сдоби собственикът на "Филикон" Борис Калибацев. Парфюм "My game" от серията на Карлос Моя на стойност 120 лева си купи общинския съветник Атанас Недевски. Също парфюм, от серията на тенисиста, но "My soul", отново за същите пари бе за г-н Попов. Фирма „Чиполино" - осигури бебешко обзавеждане за синчето на Мария. От БМВ също се отчетоха с подарък към Мими - чисто нова количка за тенис с най-модерно оборудване. В ресторанта не присъства Мария Петрова, тъй като тя утре ще бъде изписана от клиниката.

Организатори на благотворителната проява са Българската федерация по тенис и фондация „Качество на живот". Водещи на събитието бяха д-р Георги Крумов, който е вицепрезидент на Българската федерация по тенис и Невен Енчев. На търга присъстваха още и лекоатлетката Ива Пранджева, златният Николай Бухалов и други спортни величия.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини