Големи намаления в магазина на RACKETI



12-11-2010 00:00 | Станко Димов
Онлайн магазинът на racketi.com предлага от днес, 12 ноември, големи намаления на спортни стоки от марката Yonex. По стара европейска традиция започваме коледните промоции още сега. Отстъпките за клиентите достигат до 50 процента.

Любителите на ракетните спортове в зала ще бъдат зарадвани с по-ниски цени и нови модели на обувките за тенис, бадминтон и скуош от японския производител. От високия клас е добавен на „рафта” в нашия магазин моделът SHB 85 (на снимката), който в момента е на цена от 119 лева за чифт. Има разнообразие и от маратонки за игра от среден клас, за които бихте платили двуцифрена сума.

Вече е в България и ракета за бадминтон от най-новата серия на Yonex Voltric. Моделът Voltric 70 е на цена от 199 лева. Отделно има коледно актуализиране на цените на всички останали ракети от всички класове (от професионалните, до тези за игра в парка), които се предлагат на адрес shop.racketi.com .

Приятни изненади при цените ще откриете и при перата за бадминтон, топките за тенис, както и при спортните чанти, облеклото и аксесоарите на японския гигант за спортна екипировка.

Вносителят на Yonex за България фирма „Герба” ООД обещава до дни още една приятна изненада за нашите клиенти. Тя ще бъде специално за любителите на тениса и е свързана с появата за първи път у нас на ракетата на една очарователна звезда, оглавявала световната ранглиста и родена в близка до нас столица.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини