Мачове в Русия съмнителни за АТР



04-11-2010 00:00 | Станко Димов
Няколко двубоя от турнирите на АТР в Москва и Санкт Петербург са предизвикали съмнения сред британски букмейкърски къщи и ръководството на Мъжката тенис асоциация, съобщи Mail Online.

Не се споменават конкретни имена, но букмейкъри съобщиха, че става въпрос например за двубой в Москва, в който „успешен тенисист от Източна Европа загуби от малко известен южноамериканец. Общата сума на залозите за тази среща от първия кръг на „Купата на Кремъл” надвишила 1,5 милиона паунда, което провиворечало на логиката на мача.

Същото се повторило и седмица по-късно на турнира в Санкт Петербург и тогава букмейкърите взели мерки. „Обикновено за всеки тенис двубой предлагаме от 20 до 35 различни варианти за залози. Но след случая в Санкт Петербург направихме една-единствена ставка – за победител”, призна сътрудник от William Hill.

Простата сметка и проверка на резултатите от турнира в Москва показва, че подозрителната среща е между осмия в схемата Янко Типсаревич от Сърбия и Орасио Себайос, спечелена от аржентинеца с 4:6, 6:4, 6:3.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини