Роджър тренира с рок певец



14-10-2010 00:00 | Станко Димов
Вокалистът на рок групата Bush Гейвин Росдейл призна, че тренира от време на време със самия Роджър Федерер. Британския певец е близък на фамилията на рекордьора по титли от Големия шлем покрай съпругата си Гуен Стефани, която е приятелка на Мирка. Музикалното семейство често може да бъде видяно в ложата на швейцареца по време на турнири.

„За мен да играя срещу Роджър, да успявам да му партнирам достойно и да не му губя времето на корта, е като участие на Wimbledon. Разбира се, че правя точки срещу него. Когато сервираш добре, това не е толкова трудно. Но с него се забавляваме в играта. Изобщо не си помислям, че мога да го победяу не е реално”, казва Росдейл в интервю за ноемврийския брой на списание Details.

Певецът ще играе благотворително тенис за детска клиника от 22 октомври в Ню Йорк. Гейвин ще разцъква един час срещу всеки, който плати 1000 долара за децата. Може само да гадаем дали ще покаже някой трик от репертоара на швейцарския маестро.

Росдейл превзе музикалните класации това лято със сингъла, който записа с финландската рок-чело банда Apocalyptica End of Me. Отделно тази есен ще излезе и новият албум на Bush, който се казва Everything Always Now.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини