Пиронкова с фотосесия



25-08-2010 00:00 | Станко Димов
Надеждата на българския тенис Цветана Пиронкова, засне първата си професионална фотосесия специално за списание "Максимум", разкриха от медията.

Красивата пловдивчанка придоби слава с участието си на тенис турнира Wimbledon, където достигна до полуфинал - успех, който я направи първата българска тенисистка, стигала до този етап на турнира от Големия шлем в Лондон, побеждавайки едни от най-добрите и доказали се в този спорт състезателки.

За първи път Цвети застава пред светския обектив, за да заснеме своята звездна фотосесия и в откровено интервю споделя, че славата не я съблазнява. Първата ракета на българския тенис отдава много от успехите си на своето семейство и на това, че то е много сплотено.

Ексклузивно за списание "Максимум" Пиронкова разкрива кой е мъжът в живота й, какво за нея е тенисът – дали е само игра или начин на живот, как е успяла да спечели 1 000 000 долара и за какво ще ги похарчи.

За фотосесията Цеци облече няколко тоалета: черен – блуза с къси панталонки на Versace за корицата, изискана коктейлна рокля в сребристо на Karen Millen, дълга феерична рокля на Gene и, разбира се, се покачи на 10-сантиметров ток. Естествено позира и в тенис екип.

Макар да се притесняваше, че ще застане за първи път пред обектива на моден фотограф (Момчил Христов), Цвети се оказа роден талант – тя веднага влезе в ролята на манекенка, позира с усмивка и настроение, разчупена и очарователна.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Уимбълдън
Категория: Голям Шлем
Място на провеждане: Лондон, Великобритания
Настилка: Тревна
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Други новини