VIASPORT с награди за опонентите на Моя



04-11-2010 00:16 | Николай Драгиев

VIASPORT.BG ще даде специални награди на малките шампиони на България, които ще играят срещу бившия номер 1 в света при тенисистите - Карлос Моя.

Испанският шампион от „Ролан Гарос” през 1998 г. пристига в петък в София и в събота ще изнесе открит урок за най-добрите ни юноши и девойки. Събитието ще е от 13,00 ч. в столичната зала „Христо Ботев”. Щастието да получат лични съвети от Моя ще имат 10-годишните Симон Иванов и Михаела Гаджева, 12-годишните Мишел Тричков и Виктория Бърдарова и 14-годишните Андрей Алауи и Вивиан Златанова.

Какви ще са техните награди, ще разберете, ако дойдете да ги подкрепяте в залата или пък проследите репортажите в сайта ни.

След урока Карлос Моя ще изиграе и демонстративен мач на двойки, в който ще си партнира с тенисист номер 1 за 2009 г. до 16 г. Димитър Кузманов. Срещу тях на корта ще излязат първите две ракети на България при жените – Цветана Пиронкова и Диа Евтимова.

Предстоящият празник на тениса, който е посветен и на 80-годишния юбилей на БФТ, ще включва също и мач на двойки с участието на хора в инвалидни колички. Това ще бъдат националните ни състезатели по тенис за хора в инвалидни колички Борис Томов (шампион на двойки от Балканиадата в Пловдив през октомври) и Владимир Гюров.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Libema Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Хертогенбош, Холандия
Настилка: Тревна
Награден фонд: €767,455

Official Website | Livescore
Турнир: Boss Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Щутгарт, Германия
Настилка: Тревна
Награден фонд: €812,235

Official Website | Livescore
Други новини